eva small

Éva

fotograf

Să fiu fotograf de nuntă mi-a deschis ochii către momente importante ale vieții și să îmi oferă posibilitatea de a surprinde momente magice. Am locuit o perioadă în Ungaria de unde am învățat și acumulat experiență benefică. Am absolvit cursurile școlii de fotografie Fotoshkola din Moscova, Rusia. Prin experiența acumulată reușesc întotdeauna să găsesc locații inedite pentru ședințele foto. Am doi copii extraordinari, un soț care mă iubește și mă înțelege și sunt binecuvântată să fac ce iubesc: fotografia.

costi small 2

Costi

videograf

Sunt absolvent al Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași. Am fost nominalizat pentru unul din cele mai bune clipuri de nuntă, mentiuni si premii pe Fotografi-Cameramani.ro si WEVA.  Am locuit o perioada in Ungaria si Londra unde am întâlnit oameni cu pasiuni comune  împărtășind experiente minunate. Am o familie frumoasă care mă sprijină și mă inspiră. Sunt pasionat de filmele scurtmetraj și cinematografie, astfel au luat naștere Biking in România și alte proiecte de promovare turistică, detalii.

sebi small

Sebi

fotograf

Prietenii mă caracterizează ca fiind o persoană energică, dinamică și mereu cu zâmbetul pe buze. Am cateva sute de evenimente fotografiate și sunt implicat în proiecte independente de scurtmetraj și cinematografie. Am locuit o perioadă în Germania, am străbătut România în lung și în lat datorită meseriei mele. Știu cele mai frumoase locuri unde vă pot face fotografii, în mod inevitabil voi face fotografii frumoase cu voi. Scopul meu este să surprind prin fotografiile mele frumusețea, harul, puterea și bucuria oamenilor.

lehel small

Lehel

videograf

Sunt videograf și expert în filmări aeriene fiind acreditat de Autoritatea Aeronautică Română pentru toate tipurile de drone. Odată cu meseria de videograf am învățat să fiu un bun editor și am abilități în editarea filmărilor multicam și sunet broadcasting. Mă concentrez pe momentele importante și plasez oamenii obișnuiți în situații care evidențiază importanța evenimentului. Sunt pasionat de gadget-uri și sunt la curent cu ultimele tendințe în domeniul videografiei. Sunt nerăbdător să ne cunoaștem!