FOTOGRAFII NUNTA

FOTOGRAF NUNTA IASI

Fotografia de nunta este o arta. Fotografia de nunta este o provocare. Daca o faci din pasiune se vede. Daca nu o faci din pasiune se vede si mai tare. Iubim ce facem, ne place sa vedem oameni frumosi si miri fericiți. Bunul Dumenezeu ne-a dat parte să vedem numeroși oameni fericiți. In această pagină am publicat cateva galerii foto cu cateva perechi de miri, vă împărtășim sincer că timpul nu ne permite să publicăm toată munca noastră. Aceste galerii foto conțin aproximativ 100-150 de poze, care ilustrează și documentează fiecare nuntă de la început până la încheierea acesteia. Vizionând aceste galerii cu fotografii de nuntă, vă oferim prilejul de a observa modul nostru de lucru, perspectiva și modul de prelucrare a fotografiilor de nuntă realizate de Triff Studio. Majoritatea nunților sunt suprinse în perimetrul județului Neamț, Piatra Neamț si Iași sau împrejurimi. Folosim aparatură profesională în adevaratul sens al cuvântului, doar obiective fixe de calitate superioară din gama L (luxury) și aparatură de rezervă, ceea ce diferențiază un fotograf amator de un fotograf preofesionist de nuntă. Un fotograf de nuntă adevărat, respectă ordinea firească a întâmplărilor din cea mai frumoasă zi a celor doi miri. Noi nu forțăm lucrurile să se întâmple, nu regizăm momente aproape penibile, nu repetăm ieșirea din biserică sau de la cununia civilă pentru că nu au ieșit bine pozele ? .  Documentăm fotografic și într-o manieră foto jurnalistică cu fotografii artistice de nuntă șirul întâmplărilor.

fotograf nunta neamt costi 44

Alexandra si Marius – Durau

fotograf nunta targu mures 26

Mircea si Noemi – Gheorgheni

Mircea si Noemi sunt veseli, optimisti, fara prejudecati sau…
fotografii nunta iasi 1Fotograf Nunta Piatra Neamt
IMG 2083 1

Bogdan si Alexandra – Iasi

  …
fotograf nunta piatra neamt 1

Emil & Mihaela

Emil si Mihaela sunt si credem ca vor fi un exemplu ca "dragostea…
IMG 8255

Vlad si Dorina – Iasi

Ești specială pentru mine. Tu ești singurul care nu m-ar deranja…
MG 3220

Ionut si Denisa – Zanesti

Mă tot gândesc cât de mult te iubesc, cât de bine arăți…
MG 0094 2

Valentin si Mirabela – Piatra Neamt

Nici măcar într-un milion de ani nu credeam că o să găsesc…

Vă împărtășim un secret: să faci fotografie de nuntă este chiar ușor dacă privești lucrurile așa cum sunt și nu încerci să manipulezi ce vezi în realitate cu prelucrări foto copilăroase (poze alb negru și doar buchetul miresei roșu, așezarea mirilor în poziții ciudate sau jenante, etc.) Asta nu înseamnă că nu ne implicăm în momentul în care mirii nu știu cum să pozeze. Avem abilitatea de a regiza pozele de grup sau cele cu cei doi miri, însă vom lăsa mai departe joaca celor doi miri să continue și vom surprinde partea naturală. Toate aspectele unei nunți sunt importante, începând de la sala restaurantului unde va avea loc petrecerea, muzica, bucatele, rochia miresei, costumul mirelui, buchetul miresei, decorațiunile și aranjamentele meselor, etc. dar ce se întâmplă daca toate acestea nu sunt surprinse bine sau nu apar deloc așa cum și-au dorit mirii? Sfatul nostru este să nu faceți rabat la calitata unui fotograf de nuntă bun, pentru că este singurul lucru cu care rămâneți după terminare evenimentului: fotografiile și filmările de nuntă.

Ne puteti contacta pentru : fotograf nunta, fotograf nunta bucuresti, foto video nunta, fotograf nunta pret, pret fotograf nunta, fotograf botez bucuresti, foto video botez, fotograf nunta bucurestivideograf nunta.