Locatii pentru sedinta foto nunta in Iasi

Cand iti alegi fotograful nuntii tale, stii exact ce iti doresti: dupa terminarea evenimentului sa ai amintiri fu toti invitatii care au fost prezenti care au fost surprinsi in fotografii. Si ai vrea sa ai si fotografii spectaculoase care sa va prezinte ca doua vedete in albumul nuntii voastre. Probabil ca sa alegi locatia pentru sedinta foto poate fi o provocare pentru miri, din dorinta de a avea un decor pe masura evenimentului. Mai jos va recomandam cateva locatii si preturile pentru sedinta foto pentru nunta dumneavoastra.

Fotografii Nunta Palatul Culturii Iasi

Palatul Culturii

Este o cladire emblematica care a fost construita in perioada 1906 – 1925, in perimetrul fostei curti domnesti medieval. Aceasta cladire este inscrisa in Lista monumentelor istorice, iar din ansamblu mai fac parte si ruinele curtii domnesti.
Este impresionanta atentia care a fost acordata tuturor detaliilor. Acest loc pare sa fie ca un mic univers care este adapostit intre peretii Palatului ce te transcende de fiecare data intr-o alta lume, facand din aceasta o locatie de vis pentru fotografii de nunta si o dorinta pentru mirese 🙂
Preturi foto video: La Palatul Culturii din Iasi pe holuri si in Sala Voievozilor pentru fotografiere si filmare pretul in timpul orelor de program este 240 de lei/ora, iar in afara orelor de program este 360 de lei/ora.

Adresa: Piata Stefan cel Mare si Sfant nr.1

Fotografii Nunta Palatul Culturii Iasi

Gradina Botanica

Gradina Botanica „Anastasie Fatu” este cea mai veche gradina botanica din Romania care a fost infintata in 1856 de cel al carui nume il poarta acum, Anastasie Fatu care a fost un medic si naturalist pe o proprietate cumparata de acesta. Infintata in 1856, a existat pana la moartea creatorului ei. In 1886 terenul a fost vandut de urmasii lui. Astazi, Gradina Botanica din Iasi acopera o suprafata de aproximativ 100 de hectare, fiind una din cele mai mari din Europa.

Pentru mirii care doresc o sedinta foto la gradina botanica, pretul este de 50 de lei si pot intra mirii, nasii, fotograful si asistentul iar taxa pentru video este 100 de lei.  Daca vor si domnisorii si domnisoarele de onoare sau familia sa faca poze in gradina cu mirii se va plati o taxa de 3 lei de persoana, adica un bilet de intrare in regim normal. Daca se doreste se poate face si cinematografie iar pentru aceasta taxa este de 100 de lei pentru o ora, se vor face programari din timp.

Strada Dumbrava Roșie 7-9

Fotografii Nunta Gradina Botanica Iasi

Rapa Galbena

O locatie romantica, preferata de fotografii de nunta din Iasi unde nu este necesara o taxa de fotografiere. Denumita Esplanada Elisabeta, o lucrare de amenajare a spatiului public in zona cunoscuta sub numele de Rapa Galbena, este o zona cu o diferenta de nivel importanta care se afla la baza Dealului Copou. A fost construita la sfarsitul secolului XIX si inceputul secolului XX, pentru a facilita circulatia pietonilor intre zonele Dealul Copou, zona garii si zona centrala a orasului. Esplanada Elisabeta a fost inclusa pe Lista monumentelor istorice din anul 2015.

Adresa: Strada Gheorghe Lascăr 2

fotografii nunta rapa galbena iasi

Esplanada Teatrului National Iasi

O alta locatie preferata de fotografii de nunta este si Parcul din fata Teatrului National din Iasi. Este cunoscuta si sub numele de Parcul Teatrului National din Iasi, care este situata intre Teatrul National „Vasile Alecsandri” si Catedrala Mitropolitana. Este marginita la vest de tronsonul pietonal al bulevardului Stefan cel Mare si Sfant, la nord vest de strada Ion C. Bratianu, la nord est de strada Aghata Barsescu si la est de Palatul Roznovanu. Esplanada cuprinde circa 255 de arbori si reprezinta cel mai mare spatiu verde din centrul istoric al orasului. In interiorul parcului se gasesc circa 20 de platani monumentali, dintre care 15 exemplare sunt declarate monumente ale naturii.

Adresa: Strada Agatha Bârsescu nr. 18

Gara Iasi

Gara din Iasi a fost construita in anul 1870. Ea se afla localizata in Piata Garii. Este principala gara a municipiului Iasi, fiin in acelasi timp una din cele mai mari tranzite din Romania dupa numarul de calatori.

Adresa: Strada Garii